Diensten

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe apothekersassistent of doktersassistent om u team uit te breiden? Heeft u een vacature?

Wij hebben een groot netwerk en kunnen u gemakkelijk helpen een geschikte beschikbare kandidaat te vinden.

Door uw vacature op onze website te plaatsen en alle reacties voor u af te handelen nemen wij u veel werk uit handen. Wij blijven continu in contact met beschikbare kandidaten die zich bij ons inschrijven. Het kan dus zijn dat we al direct een beschikbare kandidaat hebben.

Na onze voorselectie op basis van uw wensen zullen wij kandidaten voorstellen. U kunt daarna aangeven of u interesse heeft in de kandidaten. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek voor u in op het door u gewenste moment. Dit hele voortraject verzorgen wij kosteloos.

Pas wanneer u met de medewerker verder wilt na het voorstellen of een gesprek worden er kosten in rekening gebracht. Aan de hand van het uurloon van de medewerker berekenen wij een uitzend-uurtarief waarmee u deze medewerker kunt inlenen. Wij gaan ervan uit dat u deze medewerker eerst wilt zien werken. Met een formule rekenen we voor u uit wat de wervings- en selectiekosten zijn van deze medewerker. U weet dus van tevoren wat de kosten zijn.

Er zijn meer mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt altijd contact opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u meer weten over werving en selectie dan plannen wij graag een telefonische kennismaking in om u te voorzien van alle details.