Diensten

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Uitzenden

Tijdelijk een beschikbare flexibele apothekersassistent of doktersassistent inzetten? Heeft u een vacature?

Het grootste voordeel van de uitzendkracht is dat u op geen enkele manier aan hem/haar vast zit. Zit de klus erop? Dan stuurt u hem/haar nog dezelfde dag naar huis en bent u van alle verplichtingen verlost. En met hetzelfde gemak huurt u een week later weer iemand in voor een volgend project.

Heeft u voor een langere periode iemand nodig, dan kunt u ook via detacheren of werving en selectie een opdracht bij ons neerleggen. Dit detacheren wordt vaak gedaan bij ziekte, zwangerschap of langdurig verlof. Bent u op zoek naar een vaste nieuwe medewerker dan kunt u gebruik maken van werving en selectie.

Bij uitzenden/detacheren en payrolling: U heeft geen (financiële) risico’s door iemand in dienst te nemen. Via Northeast Personeelsdiensten kunt u flexibel professioneel personeel inzetten om op de juiste momenten uw bedrijf de benodigde extra capaciteit te geven. De juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen worden door Northeast verzorgd.

Wij bereiken dagelijks meer dan 20.000 apothekersassistenten en doktersassistenten. Wij zullen de reacties die zowel via de e-mail als telefonisch binnen komen op de vacature voor u screenen en afhandelen. Tevens hebben wij een uitgebreid bestand met potentiële kandidaten. Na onze voorselectie op basis van uw wensen zullen wij kandidaten aan u voor stellen. U kunt aangeven of u interesse heeft en wij kunnen een kennismakingsgesprek voor u inplannen op het door u gewenste moment.

Een aantal van de mogelijkheden:

  • De medewerker bouwt reserveringen op via Northeast
  • De medewerker bouwt pensioen op via Northeast
  • De medewerker bij u op de werkvloer is verzekerd via Northeast
  • Bij ziekte en verlof worden de medewerker doorbetaald via Northeast.
  • U heeft bij uitzenden de mogelijkheid om op elk gewenst moment de medewerker over te nemen via werving en selectie.