Diensten

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Payroll

U heeft een kandidaat gevonden en u wilt het werkgeverschap uit handen geven. Uw apothekersassistent of doktersassistent risicovrij aan het werk hebben, maar niet in dienst nemen.

Bij payroll via Northeast nemen wij uw personeel op papier in dienst en nemen wij het werkgeverschap uit handen. Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en salarisadministratie. Bij laatstgenoemde blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever.

Omdat u met payroll via Northeast zelf niet juridisch de werkgever bent, neemt het bedrijf meteen de arbeidsrechtelijke risico’s over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen, zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures en salarisadministratie, voor u worden afgehandeld.

In feite is het werken met payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een langetermijntraject betreft.

Bij uitzenden/detacheren en payrolling: U heeft geen (financiële) risico’s door iemand in dienst te nemen. Via Northeast kunt u flexibel professioneel personeel inzetten om op de juiste momenten uw bedrijf de benodigde extra capaciteit te geven. De juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen worden door Northeast verzorgd.

Een aantal van de mogelijkheden:

  • De medewerker bouwt reserveringen op via Northeast
  • De medewerker bouwt pensioen op via Northeast
  • De medewerker bij u op de werkvloer is verzekerd via Northeast
  • Bij ziekte en verlof worden de medewerkers doorbetaald via Northeast.