Diensten

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Detacheren

Beschikbare flexibele apothekersassistent of doktersassistent inzetten voor een vaste periode? Heeft u een vacature?

In feite is detachering een vorm van uitzenden, maar dan wel met van tevoren vastgelegde werkuren en einddatum. U zit dus meer aan elkaar vast. Dat geeft veel rust, maar er is nóg een voordeel: de ‘werknemer’ zal meer betrokkenheid tonen. Hij brengt bovendien frisse ideeën in waar uw vaste personeel in de apotheek misschien niet zo gauw aan denkt. Op die manier kan uw bedrijf zich blijven vernieuwen.

Bij uitzenden/detacheren en payrolling: U heeft geen (financiële) risico’s door iemand in dienst te nemen. Via Northeast kunt u flexibel professioneel personeel inzetten om op de juiste momenten uw bedrijf de benodigde extra capaciteit te geven. De juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen worden door Northeast verzorgd.

Wij plaatsen kosteloos een vacature op onze website en meer dan 10 andere kanalen. Wij bereiken dagelijks meer dan 20.000 apothekersassistenten. Wij zullen de reacties die zowel via de e-mail als telefonisch binnen komen op de vacature voor u screenen en afhandelen. Tevens hebben wij een uitgebreid bestand met potentiële kandidaten. Na onze voorselectie op basis van uw wensen zullen wij kandidaten voorstellen en een eventueel kennismakingsgesprek voor u inplannen op het door u gewenste moment.

Een aantal van de mogelijkheden:

  • De medewerker bouwt reserveringen op via Northeast
  • De medewerker bouwt pensioen op via Northeast
  • De medewerker bij u op de werkvloer is verzekerd via Northeast
  • Bij ziekte en verlof worden de medewerkers doorbetaald via Northeast.
  • U heeft bij uitzenden de mogelijkheid om op elk gewenst moment de medewerker over te nemen via werving en selectie.