·INSPIREREND · GEZELLIG · LEERZAAM · NIEUW ·

Een jaarlijks terugkerend benefiet symposium. Deze middag is bedoeld om mensen uit het werkveld met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met deelnemers uit heel Nederland is het een groot succes. Er zullen een aantal sprekers en bedrijven aanwezig zijn, die zorgvuldig uitgekozen worden door de organisatie. We halen samen geld op voor het goede doel MAKE-A-WISH. Verschillende lezingen van sprekers, workshops, muziek, goodiebags en presentaties. Het programma kunt u vinden onderaan deze pagina.


Bestelproces in 1 of 2 stappen:

  1. Tickets bestellen is niet meer mogelijk
  2. Bestel meerdere tickets per apotheek op factuur is niet meer mogelijk
  3. Achteraf certificaat en accreditatie punten ontvangen: Klik hier om u gegevens in te vullen (eigen verantwoording)

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Programma:
Aanvang : 12.20 uur
Ontvangst met koffie/thee
Tijden: 12:30 uur - 17:15 uur

Northeast Personeelsdiensten – Ellen Kruize
Opening - AI Big / data
 
Stichting Bedrijfsfonds Apotheken - Medicatie in de palliatieve zorg - SBA Kennisquiz
Welke geneesmiddelen zijn van belang bij palliatieve zorg?  Met behulp van een kennisquiz tippen we kort de werking en bijwerking aan van veel voorkomende medicamenten voor de behandeling van pijn, misselijkheid en braken, ileus, benauwdheid, delier, terminale onrust en death rattle.
 
Sander de Hosson - Compassie: Compassie is wellicht het meest onderschatte, maar een van de meest essentiële professionele vaardigheden in de zorg. Zeker bij patiënten die te maken krijgen met ernstige problematiek en al helemaal als het sterven in zicht komt. Sander de Hosson, longarts in Assen zal tijdens deze plenaire lezing ingaan op dit onderwerp en zal dit illustreren met vele praktijkvoorbeelden over hoe het wel of niet kan of moet binnen de zorg voor patiënten in de latere en laatste levensfase. 

Ellen van Loon - Farmabuddyzorg: Samen met uw collega’s en de apotheker, een cultuur van zorg voor zorgende binnen uw apotheek verder kunt ontwikkelen. 

Cees van der Boom - Robijn huijs: Over compassie, persoonlijke betrokkenheid en beleving, communicatie. Wat neem je mee? Zou je anders handelen als het jou of jouw lief betreft? Hoe kun je jouw dagelijkse routine omzetten naar ‘oordeelloos luisteren?’ 

Ontwikkelingen op gebied van E-health

 

 Locatie:

Van der Valk Assen

Balkenweg 1, 9405 CC Assen

 

 

Informatie per e-mail ontvangen?