·INSPIREREND · GEZELLIG · LEERZAAM · NIEUW ·

Een jaarlijks terugkerend benefiet symposium. Deze middag is bedoeld om mensen uit het werkveld met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met deelnemers uit heel Nederland is het een groot succes. Er zullen een aantal sprekers en bedrijven aanwezig zijn, die zorgvuldig uitgekozen worden door de organisatie. We halen samen geld op voor het goede doel MAKE-A-WISH. Verschillende lezingen van sprekers, workshops, muziek, goodiebags en presentaties. Het programma kunt u vinden onderaan deze pagina.


Bestelproces in 1 of 2 stappen:

 1. Bestel je tickets in de webshop €40 p.p. met directe betaling via iDEAL of creditcard dit kan tot en met 7-2-2018 knop via het iDEAL logo.
 2.  Bestel meerdere tickets per apotheek op factuur (min. 3 stuks) bestellen kan via de e-mail tot en met 5-2-2018: info@northeastpersoneelsdiensten.nl
 3. Achteraf certificaat en accreditatie punten ontvangen: Klik hier om u gegevens in te vullen (eigen verantwoording)

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Programma:
Aanvang : 12.20 uur
Ontvangst met koffie/thee
Tijden: 12:30 uur - 17:15 uur

Northeast Personeelsdiensten – Ellen Kruize
Opening - AI Big / data
 
Stichting Bedrijfsfonds Apotheken - Medicatie in de palliatieve zorg - SBA Kennisquiz
Welke geneesmiddelen zijn van belang bij palliatieve zorg?  Met behulp van een kennisquiz tippen we kort de werking en bijwerking aan van veel voorkomende medicamenten voor de behandeling van pijn, misselijkheid en braken, ileus, benauwdheid, delier, terminale onrust en death rattle.
 
Sander de Hosson - Compassie: Compassie is wellicht het meest onderschatte, maar een van de meest essentiële professionele vaardigheden in de zorg. Zeker bij patiënten die te maken krijgen met ernstige problematiek en al helemaal als het sterven in zicht komt. Sander de Hosson, longarts in Assen zal tijdens deze plenaire lezing ingaan op dit onderwerp en zal dit illustreren met vele praktijkvoorbeelden over hoe het wel of niet kan of moet binnen de zorg voor patiënten in de latere en laatste levensfase. Lees ook : WZA-longarts Sander de Hosson krijgt prestigieuze prijs voor zijn aangrijpende columns. 'Trots'

Ellen van Loon - Farmabuddyzorg: Samen met uw collega’s en de apotheker, een cultuur van zorg voor zorgende binnen uw apotheek verder kunt ontwikkelen. Lees ook: Apotheker Ellen van Loon ziet assistenten zelfverzekerder worden

Cees van der Boom - Robijn huijs: Over compassie, persoonlijke betrokkenheid en beleving, communicatie. Wat neem je mee? Zou je anders handelen als het jou of jouw lief betreft? Hoe kun je jouw dagelijkse routine omzetten naar ‘oordeelloos luisteren?’ Lees ook: Indrukwekkende betogen Sander de Hosson en Cees van der Boom in DNK over 'menselijke zorg' bij kanker

Ontwikkelingen op gebied van E-health

 

 Locatie:

Van der Valk Assen

Balkenweg 1, 9405 CC Assen

 • Accreditatie punten apothekersassistenten & openbaar apothekers 3,5 pnt.
 • De kosten €40 inclusief btw en zijn incl. koffie/thee/fris (exclusief lunch). Lunch / Diner / Overnachting op eigen kosten is mogelijk op de locatie.
 • De opbrengst doneren wij aan het goede doel: http://www.makeawishnederland.org/ 
 • Na aanmelding sta je op de lijst voor deelnemers
 • Na ontvangst van je betaling sturen wij een factuur en is je aanmelding definitief dit is tevens je toegangsbewijs op jouw naam (de b.t.w. staat vermeld, deze kun je eventueel bij je werkgever inleveren)
 • Mocht het zo zijn dat je zelf niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn dan mag je contact opnemen met Northeast Personeelsdiensten. Via de e-mail kun je een andere persoon voorstellen om in jouw plaats deel te nemen. Dit kan alleen tot 2 dagen van tevoren en moet altijd in overleg met de organisatie. Wij kunnen het in rekening gebrachte bedrag niet terug storten.
 • Accreditatie voor apothekersassistenten is aangevraagd bij KA.
 • Het programma op de website wordt steeds bijgewerkt.
 • Aanmelden als exposant. Neem dan contact op met Northeast Personeelsdiensten via info@northeastpersoneelsdiensten.nl o.v.v. AANMELDEN BEDRIJF dan nemen wij contact met u op.
 • Bestel je tickets hier

 

 

 

Informatie per e-mail ontvangen?