Net zoals afgelopen jaar organiseren wij in 2018 weer een inspiratiemiddag voor apotheken. Voor deelname aan deze leerzame middag ontvangt een apothekersassistent of apotheker punten via de accreditatie KNMP KAOF

THEMA: Palliatieve zorg

Bestel je tickets hier

Een geaccrediteerde live nascholing waarmee we geld ophalen voor het goede doel
Elk jaar organiseren wij in januari weer een inspiratiemiddag voor apotheken. Deze middag met een thema moet vooral laagdrempelig en informatief zijn. We vinden het weer tijd voor een nieuw evenement voor iedereen die in de apotheek werkzaam is in Nederland. Met deelnemers uit heel Nederland is het een groot succes. Er zullen een aantal sprekers en bedrijven aanwezig zijn, die zorgvuldig uitgekozen worden door de organisatie. We halen hiermee geld op voor het goede doel MAKE-A-WISH. Door een samenwerking met verschillende bedrijven en sprekers die allemaal sponsoring aanbieden kunnen we jaarlijks in januari een groot geld bedrag doneren aan een goed doel.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Programma:
Aanvang : 12.20 uur
Ontvangst met koffie/thee
Opening 12:30 uur

Northeast Personeelsdiensten – Ellen Kruize
Kick off van het goede doel – Make a Wish

Sander de Hosson - Compassie

Compassie is wellicht het meest onderschatte, maar een van de meest essentiële professionele vaardigheden in de zorg. Zeker bij patiënten die te maken krijgen met ernstige problematiek en al helemaal als het sterven in zicht komt. Sander de Hosson, longarts in Assen zal tijdens deze plenaire lezing ingaan op dit onderwerp en zal dit illustreren met vele praktijkvoorbeelden over hoe het wel of niet kan of moet binnen de zorg voor patiënten in de latere en laatste levensfase. Lees ook : WZA-longarts Sander de Hosson krijgt prestigieuze prijs voor zijn aangrijpende columns. 'Trots'

Ellen van Loon - Farmabuddyzorg

Lees ook: Apotheker Ellen van Loon ziet assistenten zelfverzekerder worden

Cees van de Boom - Robijn Huijs

Lees ook: Indrukwekkende betogen Sander de Hosson en Cees van der Boom in DNK over 'menselijke zorg' bij kanker

Verschillende sprekers, workshops en presentaties.

 Locatie:

Van der Valk Assen

Balkenweg 1, 9405 CC Assen

  • Accreditatie punten apothekersassistenten apothekers.
  • De kosten €40 inclusief btw en zijn inclusief koffie/thee (exclusief lunch). Lunch op eigen kosten is mogelijk op de locatie.
  • De opbrengst doneren wij aan het goede doel : http://www.makeawishnederland.org/
  • Na aanmelding sta je op de lijst voor deelnemers
  • Na ontvangst van je betaling sturen wij een factuur en is je aanmelding definitief dit is tevens je toegangsbewijs op jouw naam (de b.t.w. staat vermeld, deze kun je eventueel bij je werkgever inleveren)
  • Mocht het zo zijn dat je zelf niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn dan mag je contact opnemen met Northeast Personeelsdiensten. Via de e-mail kun je een andere persoon voorstellen om in jouw plaats deel te nemen. Dit kan alleen tot 2 dagen van tevoren en moet altijd in overleg met de organisatie. Wij kunnen het in rekening gebrachte bedrag niet terug storten.
  • Accreditatie wordt aangevraagd.
  • Het programma op de website wordt steeds bijgewerkt.
  • Aanmelden als exposant. Neem dan contact op met Northeast Personeelsdiensten via info@northeastpersoneelsdiensten.nl o.v.v. AANMELDEN BEDRIJF dan nemen wij contact met u op.
  • Bestel je tickets hier

 

 

 

Informatie per e-mail ontvangen?